Aldan (@kapanserius) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

kapanserius · Aldan

Beauty Newbie | 415 Beauty Points
3.3(95 reviews)
WardahExclusive Two Way Cake

Light Beige 01

kapanserius recommends this product!

05 Dec 2019

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Flash Sale

0
3.1(11 reviews)
Max FactorClump Defy Water Resistant Volumising Mascara

Black

kapanserius recommends this product!

22 Nov 2019

Volumising Mascara merupakan maskara yang memberikan volume mega yang diinginkan. Produk ini tahan terhadap air sehingga tahan lama. Bentuknya yang cair mudah diaplikasikan dan tidak menggumpal. How To Use: Aplikasikan pada bagian bulu mata Suitable For: - Ingredients:

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Brand website

0
4.5(6 reviews)
MizzuGlam Rock Aqua Foundation

1.5 Enchanting

kapanserius doesn't recommend this product!

05 Nov 2019

ini satu2nya foundie lokal yg warnanya passs bgt di kulitku dan gak bikin abu2. kemampuan nahan minyaknya oke, ketahanan oke, cuma kayanya kalo dibasuh air agak luntur sedikit. packagingnya unik, jd buat ngeluarin produknya bukan mencet spons gitu (apa ya nama materialn ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point :

0
3.3(50 reviews)
BioreDaily Color Clear Make Up Remover + Facial Foam

kapanserius doesn't recommend this product!

05 Nov 2019

the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lore ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point :

0
4.2(3253 reviews)
GarnierMicellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

04 Nov 2019

Garnier Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser adalah pembersih makeup sekaligus sabun pembersih wajah berteksur air yang lembut di wajah. Formulanya bekerja efektif menghapus makeup, membersihkan wajah, dan membuat kulit terasa segar. Pembersih ser ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point :

0
4(82 reviews)
the SAEMSnail Soothing Gel

04 Nov 2019

28 Dec 2018 Soothing banget tapi begitu 3 kali pemakaian langsung muncul jerawat kecil2 di area yg jarang jerawatan. Akirnya stop pemakaian di wajah dan wajahku sehat lagi. Tapi kalo pake di tangan dan kaki enak kok, dingin2 gimana gitu. No for repurchase hehe

0
4.1(1956 reviews)
SK-IIFacial Treatment Essence

31 Oct 2019

SK-II Facial Treatment Essence adalah Miracle Water ringan yang cepat meresap ke dalam kulit. Merupakan produk andalan SK-II yang dinobatkan sebagai produk terlaris. Facial Treatment Essence memiliki lebih dari 90% Pitera™, bahan yang ditemukan lebih dari 30 tahun yang ... Read more

0
4(9 reviews)
Lip IceSheer Color Beeswax

Strawberry

31 Oct 2019

=-0=-0ustry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. ... Read more

0
4(1749 reviews)
InnisfreeSuper Volcanic Pore Clay Mask

31 Oct 2019

Setelah mencuci wajah, oleskan dengan lembut toner pada wajah Anda bahkan keluar tekstur kulit Anda. Lalu, oleskan masker di atas seluruh wajah Anda, menghindari Anda bagian mata dan bibir. Bilas masker dengan air hangat setelah 10 menit. Suitable For: Kulit wajah berpo ... Read more

0
4(2067 reviews)
Hada LaboTamagohada Mild Peeling Face Wash

31 Oct 2019

lolol has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essenti ... Read more

0
Prev
1
2
Next