image-user-female-daily

disti · Disti

Beauty Enthusiast | 1265 Beauty Points
5(1)

KOSE

Visée Coloring Eyebrow Powder

BR-3

25 Dec 2018

Great eyebrow powder if you like an ashy finish to match your hair color. Ashy haircolor actually has a green tinge to it, so this works well. Cool toned compared to BR-1 (yellow) and BR-2 (pink/red). Brushnya actually kepake.

0
4(5)

The Ordinary

Serum Foundation

1.2Y Light

25 Dec 2018

Great option since nothing in the local drugstore matches my neutral yellow skintone. Langka sih nemu yellow based foundie yang jatohnya ngga orange. Affordable. Easily spreadable. Light weight. Ngga berasa kayak pake foundation.

0
5(1)

Cezanne

Mix Color Cheek

10

25 Dec 2018

Great for a subtle highlight, no chunky glitters in sight. Buildable. Affordable option in the Japanese drugstore aisles (¥680 excl tax). The packaging is flimsy but the product itself is top notch. Use your own brush.

0
5(1)

LUSH

Gorilla Perfume

Breath of God

10 Oct 2015

LOVEEEE this perfume. The opening tone and the dry down tones are so different to each other dan ini menarik skali untuk sebuah perfume. It opens up smokey, ozone-y... intriguing, can't put my finger on it. dry downnya lebih ke arah woody dan musky, but it's not the ove ... Read more

0
4.1(18)

Bifesta

Cleansing Lotion

Bright Up

10 Oct 2015

Produk yang bagus banget, dan harganya juga tergolong ramah kantong for the amount that you get (300ml). It's also made in Japan, which I kinda trust in terms of all things skincare. If you're lucky there are discounts at certain supermarkets/pharmacies. So far it's wor ... Read more

0
3.2(200)

Pond's

Flawless White Whitening Expert BB+ Cream SPF 30 PA++

Light

27 Mar 2014

Quite a decent BB Cream to be honest, very pleasantly surprised with it. I'm an NC25-30. Biasanya pake Kate BB Cream Gel OC-D. Pro's: - Ringan banget di muka (unlike korean bb's), ngga berasa kayak pake makeup - Ngga bikin break out sama sekali - Ramah di kantong karen ... Read more

0
5(1)

Robert Piguet

Fracas for Women

Floral

06 Jan 2014

Fragrance ini is one of the classics, it evokes an old world elegance with its strong notes of white florals (jasmine, tuberose, gardenia,.. the usual suspects basically). Over time, hints of musk will be noticed. Buat saya, ini benar2 a special scent yang sangat cocok ... Read more

0
5(1)

NCLA

Rodeo Drive Royalty

Dark Cran - Apple Red

06 Jan 2014

Nailpolish ini warna merah gelapnya benar2 pas banget. Ngga terlalu gelap, masih nampak merah. But it's not an oxblood color. Creamy finish. Really, a beautiful & versatile color. Applies very easily, very even application. 2 lapis cukup, tapi saya kebiasaan apply 3 la ... Read more

0
4.1(2075)

Skin Aqua

UV Moisture Milk

06 Jan 2014

Texturenya cair; cepet nyerep dan ga berasa berat di kulit. Ngga ada white cast. Not too sure ini bakalan mantep banget kalau beneran berlama2 dan rutin dijemur di bawah matahari, tapi kalau buat dipakai harian in a city environment rasanya ini more than enough. Gampan ... Read more

0
5(1)

Illamasqua

Powder Blusher

Nymph

06 Jan 2014

PRO (& general description): - true to pan, wajah jadi nampak segar dan pinknya tetap kelihatan natural (my skintone is NC25-30) - warna ini selevel lebih bold dari Katie - di website illamasqua classified as a warm pink (dan rendering warnanya juga ngga sama kayak how ... Read more

0
Prev
Next