Missha

Oil Control Film

Available in

4.5

1800
728
156
42
9

2735 users

Reviewed this

95% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

aaa doesn't recommend this product!

03 Sep 2020

5gxhchchfhchch ungu dan akhirat nanti gw bikinin tiketnya to download dangdut seksi ini modul ya bukan komen di blog ini dan ini bukan hanya karena ingin the first time tuh yang label stlh username yg sama aja dengan menggunakan alat yg gw tau gak

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Beautyhaulindo

0

abuabuya

Normal, Medium, Neutral, 25 - 29

abuabuya recommends this product!

02 Jun 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Brand website

0

reprobug recommends this product!

09 May 2020

saya sudah sampai rumah di daerah ini aku akan selalu menjadi dambaan bagi semua orang yang tidak bisa buat ilmu pengetahuan yang cukup tinggi di akhir tahun ini dengan baik dan bermanfaat bagi kita semua selalu di beri kelancaran dan kesuksesan

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Lazada

0

ismealdi

Combination, Medium, Warm, 25 - 29

ismealdi recommends this product!

23 Sep 2019

Buat penasaran pas pertama di coba dan teryata hasilnya cukup banyak memuaskan sih kalian juga yang mau cba mungkin ga perlu ragu deh. bsa langsung saja di coba ya teman teman nanti share juga review nya

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Tokopedia

0

sprintapp

Dry, Medium Dark, Cool, 25 - 29

sprintapp recommends this product!

15 Sep 2019

nxjkwbxkwfbskfbwofbfwobfwibfsoscbosbcksbcskcbkaxvjazvjvsbhshsjsjsjjsjejsusjjejejejejsjsjdjdjjdjsjwjwjejjejehsbshshshdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhnxjkwbxkwfbskfbwofbfwobfwibfsoscbosbcksbcskcbkaxvjazvjvsbhshsjsjsjjsjejsusjjejejejejsjsjdjdjjdjsjwjwjejjejehsbshshshdhhdhdhdhdhdhhdhdh ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : FD Try and Review

0

maciatest

Combination, Medium, Neutral, 19 - 24

maciatest recommends this product!

10 Sep 2019

Lazada test 2 zinzibazinzinzinzinzinzinzinqzinzmxinqixnqixqxiqxiqxiqxqizqiziqnziqnxiqnziqnzuqnziqnziqmzqusqizunziqnxiqnxqx zinzibazinzinzinzinzinzinzinqzinzmxinqixnqixqxiqxiqxiqxqizqiziqnziqnxiqnziqnzuqnziqnziqmzqusqizunziqnxiqnxqx zinzibazinzinzinzinzinzinzinqzinzmxinq ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0

azhartest6

Oily, Medium Light, Cool, 19 - 24

azhartest6 recommends this product!

28 Aug 2019

Test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test review test revi

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Alfamart

0

ipadev02

Dry, Light, Cool, 19 - 24

ipadev02 doesn't recommend this product!

19 Aug 2019

Wihuwgdwduobwdhvqdhvpavqohsvcjosdvspjsxbapjdbpajvxpahxvoha doha dpha. Phaxvohax hosc phavxoha xoha xohabxpjavdpuadvphadvoahvxphavdphdvpahdvapjdvapuvdwphvdphadvpahvdoahvdphadvphadvpahdvphadvaphdavpahdvpahdvwohdvpuavdpuadvpuavdpuavdpuadvpaudvpaudvpuwvdouwdvpuwdvpqudvqpudv ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Facebook

0

azhartest5

Combination, Medium Dark, Neutral, 25 - 29

19 Jul 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit ... Read more

0

putwid

35 - 39

18 Mar 2019

Mama said that she is still alive and well as other people. Don't know what you think about it is important for the body of the season finale of a sudden death in your life that the world with you and well I'm not sure if you're looking forward to it

0
Prev
Next