Kanebo

Impress Moisture Pack

Rp. 1.115.000

4.2

1
2
0
0
0

3 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

desywati

Oily, 40 - 44

02 Apr 2016

Untuk kulitku yang termasuk berminyak menurut BA Kanebo produk masker ini sangat bagus karena membuat wajah lebih bersih dan mengurangi minyak tetapi kok menurutku sih biasa2 aja.
Masker ini pemakaiannya mudah, cukup dioles merata dan dikelupas setelah kering.
Harganya termasuk mahal jadi kalau mau repurchase mikir2 lagi.

0

msallets

Combination, 30 - 34

16 Aug 2015

Nice Impress series from Kanebo :)

Buat aku produk Kanebo yang satu ini bantu banget untuk melembabkan kulit.

Strongly recommended bagi yang memang mencri produk pelembab wajah,

Memang dari harga agak tinggi but what you pay is what you get :)

0

dhnshrtn

Oily, 25 - 29

25 Dec 2013

The Impress range of skincare products was designed to help skin increase moisture content and retain hydration. Used twice a month, this peel-off mask leaves skin softer, smoother, more supple, and infinitely more hydrated.

The product starts off from the bottle as a clear gel: apply evenly on a clean face in circular motions, and let it sit to dry for around 15 minutes. Simply peel it off after it has completely dried, and you're done! Continue with your regular moisturizing routine and look forward to do it all over again in two weeks :)

0