Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Face Wash - Review Female Daily

ADD

Hada Labo

Tamagohada Mild Peeling Face Wash

Available in Tokopedia

4.0

791
727
325
138
86

2067 users

Reviewed this

80% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

kapanserius

Oily, 18 and Under

31 Oct 2019

lolol has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essent ... Read more

0

ipadev02

Dry, 19 - 24

22 Aug 2019

tamgohada to edit and share photos get your own home the following file to the first day at ei u in a great weekend as I can send it to me and risk and risk management system CMS it done by then I would like me to do it again and risk

0

azhartest5

Combination, 25 - 29

azhartest5 recommends this product!

19 Aug 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Tokek

0

ipadev

Dry, 35 - 39

21 Jul 2019

Ugwdhvwdieqc pqdh aond ohad coqbeflqen oqnw foqn dkbedowbf won faljdoahfoabd la dlna donw fonqsc Ibqisbwibdiqndiqndiwndowndowdbkqdbkwbdiabdowbdowbdowndowncianiabxiwbciabcihaichaichcgo zaih iqhvdiha diha diha. Do

0

testqa

Dry, 25 - 29

02 May 2019

ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 ADD REVIEW 2 berak

1

putwid

35 - 39

19 Mar 2019

Mama said that she is still alive and well as other people. Don't know what you think about it is important for the body of the season finale of a sudden death in your life that the world with you and well I'm not sure if you're looking forward to it

0

Awanggrad

Dry, 19 - 24

07 Jan 2019

Banyak review positif mengenai produk ini, tapi dikulit kombinasiku produk ini nggak cocok. Dua hari setelah pemakaian langsung bruntusan parah semacam jerawat pasir di sepanjang jaw line. Awalnya denial dan masih nerusin, tapi akhirnya nerima juga kalo ini tuh breakout ... Read more

0

nurekaindah

Oily, 19 - 24

07 Jan 2019

pernah pake ini dan emang muka jadi bersihan. tapi aku stop soalnya waktu itu nyoba cosrx yg aha bha biar bha nya gak banyak banyak di kosmetik aku. harga nya juga lumayan sih makanya aku beralih ke fw yg 20rb an hehehe soalnya so far aku gapernah nemu fw yg ngasih efek ... Read more

0

sintafauzi

Oily, 19 - 24

07 Jan 2019

Suka sekali, kalo abis cuci muka pake ini muka serasa bersih banget tanpa efek ketarik kayak yang lain Udah ga keitung berapa kali repurchase, sesuka itu tapi emg ga aku pake pagi sore, ya pling sering sehari sekali lah ganti ganti sama yg lain

0

Gagatp

Oily, 25 - 29

06 Jan 2019

wagelaseeeh... efeknya kayak pake s**** yang abis di foaming net cuma lebih bersih dan simple... kayak minyak dan debu langsung keangkat.... emang review ga bohong.... cuma agak repot ngebersihinnya sih.. sabunnya setara st i*** yg oatmeal abis dipake maskeran alias ... Read more

0
Prev
Next