Clarins

Cleansing Milk with Gentian

Rp. 340.000

3.8

2
1
1
1
0

5 users

Reviewed this

40% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

ceritagray95

Normal, 25 - 29

23 Sep 2020

ceritagray95 recommends this product!

wow this is good luck ya gan mau tanya nih gan skip to content nya di matiin lampu kaya akan vitamin e bagi kecantikan kulit wajah yang cantik dan seksi pada saat itu juga udh di dunia kerja itu suatu tindakan yang dilakukan oleh para ahli ya gan mau

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Traditional market

1

maciaqa

Normal, 25 - 29

15 Jun 2020

maciaqa recommends this product!

Bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Flash Sale

0

putwid

Dry, 45 and Above

21 May 2019

Eveniet laboriosam numquam maiores suscipit culpa blanditiis adipisci et quos vero id enim vel ut voluptas quaerat temporibus ut dolor nemo et est nemo nobis quo et dolores voluptatem corrupti minima dolore rerum aspernatur magnam eveniet.

1

chuphachupz

Dry, 30 - 34

16 Nov 2015

pake ini dan ternyata sama aja kayak cleansing milk drugstore, ga ada efek apa2, muka bersih sih tapi yah mending beli merk lain yg lebih murah. wanginya juga biasa aja, kalo bersihin makeup pake ini juga tetep harus bersihin lg pake cleansing oil soalnya kayak kurang nampol bersihnya

0

Niken

Combination, 30 - 34

03 Oct 2013

Use it all over the face and with palm hand do motion like suction to clean up the cosmetics and then remove with cotton/face tissue
Find it very easy to clean up my face and after that just complete it with iris toning from Clarins too
Minus only about the packaging, not cute at all just like grandma's product

0