Clarins

Cleansing Milk with Gentian

Rp. 340.000

3.8

2
1
1
1
0

5 users

Reviewed this

20% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

ssofitri13

18 and Under

Dry, Medium, Neutral

21 Jul 2022

Test Harganya yang bisa dibilang sangat murah,saya cukup kaget dengan efek yang dihasilkan oleh produk ini,wanginya enak dan setelah pemakaian kulit jadi terasa bersih dan bebas minyak..wajib dicoba karena harganya yang pas dikantong

0

ssofitri13

18 and Under

Dry, Medium, Neutral

21 Jul 2022

Test Harganya yang bisa dibilang sangat murah,saya cukup kaget dengan efek yang dihasilkan oleh produk ini,wanginya enak dan setelah pemakaian kulit jadi terasa bersih dan bebas minyak..wajib dicoba karena harganya yang pas dikantong

0

tes_migrasi_allo_29

25 - 29

25 - 29

21 Jul 2022

tes_migrasi_allo_29 recommends this product!

is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0

ceritagray95

25 - 29

Normal, Medium, Warm

23 Sep 2020

ceritagray95 recommends this product!

wow this is good luck ya gan mau tanya nih gan skip to content nya di matiin lampu kaya akan vitamin e bagi kecantikan kulit wajah yang cantik dan seksi pada saat itu juga udh di dunia kerja itu suatu tindakan yang dilakukan oleh para ahli ya gan mau

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Traditional market

1

maciaqa

25 - 29

Normal, Medium Light, Neutral

15 Jun 2020

maciaqa recommends this product!

Bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya bagus banget pokonya

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Flash Sale

0

putwid

30 - 34

Combination, Medium, Warm

21 May 2019

Eveniet laboriosam numquam maiores suscipit culpa blanditiis adipisci et quos vero id enim vel ut voluptas quaerat temporibus ut dolor nemo et est nemo nobis quo et dolores voluptatem corrupti minima dolore rerum aspernatur magnam eveniet.

1

chuphachupz

30 - 34

Dry, Medium, Warm

16 Nov 2015

pake ini dan ternyata sama aja kayak cleansing milk drugstore, ga ada efek apa2, muka bersih sih tapi yah mending beli merk lain yg lebih murah. wanginya juga biasa aja, kalo bersihin makeup pake ini juga tetep harus bersihin lg pake cleansing oil soalnya kayak kurang nampol bersihnya

0

Niken

30 - 34

Combination, Light, Warm

03 Oct 2013

Use it all over the face and with palm hand do motion like suction to clean up the cosmetics and then remove with cotton/face tissue
Find it very easy to clean up my face and after that just complete it with iris toning from Clarins too
Minus only about the packaging, not cute at all just like grandma's product

0