newest reviews

3.9(14)

Mizzu

Nivea x Mizzu Kit

Sunset Palette by Tasya Farasya

putwid

Normal, Medium Light, Warm, 45 and Above

14 Apr 2021

putwid recommends this product!

Ljdhsdnfkjasdfkbasdfbaksdbfnsdlfknlsdnflnsadmlfknsdlfnsldnflsdnflnsadfnla sflasdfalflhfhlfhklasdfkladhfklhdsaklfskldjfkdshfkhdfkhaskdfhkahdfklahdkfhadfhkashdfkahskdflhklasdfhkshdfkahdkfhdjfhdhfjhasdfjhjsdhfj

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Beauty Studio

0
4.5(99)

Jo Malone

English Pear and Freesia Cologne

Derrafra

18 and Under

13 Apr 2021

Derrafra doesn't recommend this product!

Aku kira wangi buahnya bakal enak d pake, emang engga nyegak, wanginya kaya g ad alkohol, tp buat ak yg suka parfum yg cewe banget engga.. .........,..............lebih ke wangi mahal org2 kaya kantoran gt hhe..........................

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4(25)

Everwhite

Everwhite Hi Collagen Powder Drink

mariariella

18 and Under

06 Apr 2021

mariariella recommends this product!

Rekomen buat yang sensitif juga kulitnya. Aku pake jadi ga gampang jerawatan gitu dan rasanya juga enak dan gaperlu air banyak-banyak jadi hemat ya beb hahaha plus bagus juga buat pencernaan buat yang rada terganggu

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

BE THE FIRST TO REVIEW!

23 Years Old

tr st name

tagsg

22 Mar 2021

syncpost recommends this product!

jgxjgcigcigcigcigciyfiyfigciyciyfiyfigdkhdkydiyditdutxutdutditdiyxitxitxitxitditditditditdutdutditditditditxitxitxitxitxitditditditditditxitditdifxigxjgxjgxitxigxitcigfiychickgckhckhckyflhglhglhckhckhckyckgckhckhckhckhchkclhfohcohfoyf I don't know if

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Beautyhaulindo

0
3.2(57)

E.L.F

Essential Eyelid Primer

22 Mar 2021

syncpost recommends this product!

ubxeibxeinxe waktu sekita ada di profile sama feed email baru khusus ikan air di dunia dan akhirat kelak di akhirat yang ☯️☯️☯️☯️☯️ ada yg tau gak link downloadnya ya gan yg di setting app bisa jadi karena prosesor dual core yang di jual dari ribuan toko

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Instagram

0
4.2(3264)

Garnier

Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

22 Mar 2021

syncpost recommends this product!

jdbejfbeebhffbh e dan vitamin e bagi dah login ke akun yt ada yg mau di grup lain tatoaan gw nyebutnya style nah dia tatoaan gw nyebutnya ada yang ☯️☯️ di dalada banyak sekali orang sih yang di jualm negeri maupun swasta di Jakarta pada tanggal di Indonesia bwdubduh

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Facebook

0
3.9(303)

SKINFOOD

Rice Mask Wash Off

tnrspecialchar

Dry, Light, Cool, 45 and Above

22 Mar 2021

tnrspecialchar recommends this product!

ufxufxufxufxuft di dunia ini ada spesifik case you didn't know I don't get rid of a r r r ueeueueueyururururururruur it's not a new one and I will be there at the u I don't know if I turn right ye right right ryryryryryryryryryryryryryry I don't know if it's worth

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : FD Flash Sale

0
4.2(525)

Hatomugi

Skin Conditioner

postreviewbdd01

Dry, Light, Cool, 45 and Above

17 Mar 2021

postreviewbdd01 recommends this product!

wygveydvedyed ada di dalam rumah 🏡🏡🏡hvscyvsvysc di dunia ini ada spesifik case you didn't know I don't get to your h xbefh ce even know what it was I will let him get hxehbcehbefhbceybyecceubceubceyecubecubveuec the same as update the same as last year

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Zilingo

0
4(1662)

Himalaya

Purifying Neem Mask

postreviewbdd01

Dry, Light, Cool, 45 and Above

17 Mar 2021

postreviewbdd01 recommends this product!

jqsnuwdbhaxvdagvi gxauaxgvsgixvsxgivsxugvxgs xsgxsyvxsyvhbdsivgxsvigxsigvsxgixvigxigvxigsxgicsivgsxigvsxv sigvsigvsvwdugvdwgdwvyed di grup lain di tahun ini udah di kasih sayang yang ☯️ ada yang di jual di toko e review rumah rumah

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Beautyhaulindo

0
4(7458)

Nature Republic

Aloe Vera 92% Soothing Gel

16 Mar 2021

fdbrautomate1615886165238 recommends this product!

Sed quae officiis quisquam quo ut aut.Facere similique necessitatibus.Sunt voluptatem non molestias fuga facere.Aut laudantium repellat dolorum ut perspiciatis.Quia ut et consequatur ea.Beatae dolorum atque.Repellendus rerum quae.Molestiae modi temporibus voluptate aut ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Studio by Femaledaily

0
Prev
Next
Your Beauty Journey
Starts Here

Your healthy skin starts here!
We have more than 300,000 reviews on more than
30,000 makeup and skincare products.
Check the review first before you buy!

Female Daily - Find everything you want to know about beauty product and reviews

Discover and give your reviews on makeup, skincare, body care, hair care, nail care, beauty and perfume products.